BrewDog vil lansere sitt første hotell, og skal oppfylle selv de mest hardbarkede øl-elskernes våte drømmer.

Hundehuset, eller The DogHouse, er et navn du bør merke deg dersom ferieplanene skal legges og du er svak for øl. Det er nemlig navnet på bryggeriet BrewDogs nye hotell, som er i gang med å finansieres via crowdfundingstjenesten Indiegogo.

Byen Columbus i Ohio i USA, er stedet som har blitt plukket ut som lokalisering av «the beeriest place on Earth», som bryggeriet selv beskriver det.

LES OGSÅ: FORSKERNES ØL-OPPDAGELSE VEKKER OPPSIKT VERDEN OVER

Og ja, det er lagt inn flere utradisjonelle løsninger i plantegningene for det nye hotellet.

– Glem Disneyland

Øl-inspirert frokost, tappekran på hvert eneste hotellrom, spa-behandlinger hvor gjestene smøres inn med øl-ingredienser, og minibar fylt med øl i dusjen er bare noe av det man vil kunne nyte, dersom det ti år gamle skotske bryggeriet får realisert prosjektet.

Slik ser bryggeriet for seg at suiten skal se ut. I bakgrunnen ser man øl-tønnene som skal fylles med IPA og fungere som boblebad. Foto: BrewDog

Og for ikke å glemme kronen på verket: I suiten, som foreløpig har fått en prislapp på 16.000 norske kroner per natt, skal det stå et boblebad fylt med IPA.

Fikk du forresten med deg denne: Svenskene har lansert verdens første offisielle shower beer

– Øl-elskere i hele verden har skreket etter et slikt hotell siden vi lanserte ideen i sosiale media. Så vi kickstarter prosjektet med crowdfunding, og håper på støtte fra våre mange fans. Glem Disneyland, dette blir det gladeste stedet du kan besøke fra nå av, sier bryggeriets grunnlegger og administrerende direktør, James Watt.

Prislapp: Seks millioner dollar

Prislappen for å få bygget hotellet, ligger ifølge bryggeriet på seks millioner dollar. BrewDogs mål var å samle inn 75.000 dollar for å kunne sette i gang med byggingen. Crowdfundingen startet 3. mars, og allerede etter to dager har nærmere 110.000 dollar kommet inn.

Les også: Da kollektivet fikk et ledig rom, fikk Bjørn en idé. Fem år senere brygger han og Amund øl på heltid.

Økonomisk har prosjektet med andre ord fått en særdeles bra start, og åpningen av hotellet er allerede satt til september 2018. Så gjenstår det å se hvorvidt skottene får realisert drømmen om sitt eget øl-hotell i USA.

LIKTE DU DENNE SAKEN? FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG FÅ VARSEL HVER GANG VI LEGGER UT NYTT INNHOLD!