Walter White-skoene er her.

Suksesserien Breaking Bad, om kjemilærer Walter White (Bryan Cranston) og hans narkotikabusiness i New Mexico, høstet enorm suksess fra 2008 til 2013. Men etter 62 episoder, en rekke Emmy awards, to Golden Globes og 110 priser totalt, har det vært stille. Helt til nå.

Les også: Få i Norge vet hvem han er. I utlandet dukker mannen fra Tønsberg opp på lister med verdens kjendiser.

For kjemilærerens klassiske outfit med gassmaske, undertøy, sokker og Clarks Wallabee-sko, ble raskt et varemerke for serien. Nå lanseres nettopp skoene, i form av en egen Breaking Bad-modell, for markedet hos skobutikken Bait.

Opphengt i fortiden

Kathleen Detoro, som var kostymeansvarlig og den som sørget for at Walter White gjorde Clarks Wallabee-skoen enda mer kjent, sier det ikke var tilfeldig at det var akkurat den modellen som endte opp i serien.

LES OGSÅ: BRØDRENE VAR MISFORNØYDE MED CAPSENE PÅ MARKEDET. NÅ SELGER DE SINE EGNE FOR 6 MILLIONER.

– Jeg måtte tenke som White. Han var lærer, så jeg tenkte på noen som hang litt fast i fortiden. En som ikke er så moderne, forteller Detoro til nettmagasinet Collider.

Cranstons eget par

Over 60 episoder senere var Wallabee-skoene ett av de virkelige varemerkene til Walter White. Flere fargevarianter ble også introdusert i serien, for å matche tema og stemning i episodene, og skoen lanseres da også i to farger når den nå kommer på markedet.

Skoene lanseres i to farger.

LES OGSÅ: 123 ÅR GAMLE LEVI’S-BUKSER KAN BLI DINE

Og selv om Bryan Cranston har forlatt rollen som Walter White for godt, er det ikke utenkelig at det snart vekkes noe minner hos skuespilleren.

– Han vet det kanskje ikke, men vi har definitivt et par på vei til ham, sier markedsansvarlig hos Bait, Ron Khy.

Likte du denne saken? Klikk her for å følge Divergent på Facebook!